Ting du skal ønske dig i 2018

Vi danskere har efterhånden alle de fysiske ting, som vi ønsker os. Det kan derfor være svært at købe gaver til os, men så bør man kigge på oplevelsesgaver.

Oplevelser kan man nemlig aldrig få nok af, og oplevelsen vil altid være i os og vi vil huske den for altid. Dette er nok nogle af grundene til, at oplevelsesgaver er blevet voldsomt populære gennem de seneste år.

En af de oplevelser, som hitter for tiden er ballonflyvning. Altså en tur i luftballon, hvor en skipper via en stor varmluftsballon tager dig højt op i himlen. Det er både en fantastisk smuk oplevelse, men også en meget adrenalin og grænseoverskridende oplevelse for mange.

Ballonflyvning giver en hel fantastisk udsigt

Har du besluttet dig for en tur i luftballon, så prøv at arranger det på en klar dag. Noget af det mest fantastiske er udsigten, hvor du en klar dag vil kunne se mange kilometer væk, når du først kommer op i luften.

Ballonskipperen prøver selvfølgelig at arrangerer det på en klar dag uden for meget vind, men han kan heller ikke aflyse alle sine ture, bare fordi udsigten ikke er helt perfekt. Man kan derfor tænke lidt taktisk og bestille sin ballonflyvning på en årstid, hvor der normalt er fin sigtbarhed.

Forår, sommer, første på efteråret og de koldeste vintermåneder er ofte gode til klart vejr. Til gengæld er der ofte overskyet om efteråret og først på vinteren, men der varierer selvfølgelig fra dag til dag. Derfor kan man med fordel vente til sidste øjeblik med at bestille, for på denne måde at se vejrudsigten først.

Læs mere om ballonflyvning her.

Solopgang og solnedgang er smukkest

Når du skal vælge et tidspunkt på dagen til din ballonflyvning, så prøv at planlæg den om morgenen eller aftenen. Himlens farver ved solopgang og solnedgang er klart smukkest, og det er noget som personer, der har prøvet ballonflyvning fremhæver gang på gang.

Forestil dig en tidlig klar morgen, hvor du stille stiger mod himlen sammen med solens første orange stråler. Du kan sidde i ballonen og nyde det farvespil, som udspiller sig lige for øjnene af dig.

Samtidig kan du se ud over markerne, som bliver mere og mere oplyst af de flotte farver fra solopgangen. Dette er både en fantastisk smuk og romantisk oplevelse, så en i luftballon er helt ideel som romantisk oplevelse med ens partner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *